Despre noi

In 1994 am indraznit sa credem ca vom putea construi in Romania o firma de transporturi care sa ofere servicii profesioniste. Dupa 20 de ani de activitate, BOCANII a reusit sa se impuna ca un partener important pentru clientii romani si straini, care doreau mai mult pentru firma lor. Investim continuu in  calitatea serviciilor, pentru ca am fost constienti de la bun inceput ca exigenta clientilor va creste permanent si numai o prestatie cu adevarat profesionista va consolida increderea partenerilor nostri in BOCANII.

Se pot spune multe insa importante sunt rezultatele, ceea am demonstrat ca suntem in stare sa facem si ce planuri avem pentru urmatorii 50 de ani. Vi se pare mult? Noua, nu!… BOCANII a fost conceputa ca o afacere de familie.  A fost, este si va ramane afacerea noastra, a celor care cred ca se poate!

Oferim mai mult decat simple servicii de transport. Garantam sosirea rapida, sigura si in conditii de calitate a produselor dvs. la destinatia dorita.

Serviciile noastre de transport includ:

– Transport intern si international rutier pentru marfuri generale
– Transport intern si international de utilaje
– Transport rutier agabritic, greu sau special
– Transport de marfuri periculoase / Transport marfuri ADR
– Transport containere marfa

Avantajul colaborarii cu BOCANII este dat de profesionalismul, siguranta, eficienta si confidentialitatea tranzactiilor.

………………………………………………………………………………………………………….
Datele oficiale ale firmei sunt:
SC BOCANII SRL
CUI: RO 8965210
Nr.Inreg: J20/1013/1996

Adrese:
Sediu Social: Str Principala, Nr. 29, Ostrovul Mic, Jud Hunedoara.
Sediu Birouri: Str. Nicolae Titulescu, Nr. 22, Hateg, Jud. Hunedoara.
Email: office@bocanii.ro
Website: www.bocanii.ro